about

Over Ons

Deel dit artikel

Over ons

In 1986 start Donald Vandenbulcke met veel enthousiasme een zelfstandig reisbureau dat later omgedoopt wordt tot “Donair Travel” en daardoor een blijvende herinnering vormt aan de stichter. In 2002 wordt het reisbureau  overgenomen door Anja Vandekerckhove die er sedert 1990 werkzaam is. Dagelijks staat ons team paraat om uw vakantie in goeie banen te leiden.


Onze troeven

Als Selectair reisagent kunt u bij ons rekenen op een vriendelijke en persoonlijke service, jarenlange ervaring en doorgedreven professionalisme. De basisregel is nochtans eenvoudig : elke klant wil voor zijn budget gewoon het beste. En dat krijgt u bij ons dan ook. Wij volgen voortdurend cursussen om onze kennis bij te spijkeren en u zo correct te kunnen bijstaan.

Promoties - sociale media

Aanbiedingen en promoties komen en gaan enorm snel in het hedendaagse digitale tijdperk. Daarom zullen we deze voortaan via Facebook en Twitter verspreiden in plaats van via onze website. Wenst u op de hoogte te blijven van ons reisnieuws, aanbiedingen en promoties, volg ons dan via Facebook of Twitter.

Reischeque

Zoekt u het perfecte geschenk voor uw familie , vrienden of geliefden?  Weet u niet wat kopen voor Kerst - Nieuwjaar - Valentijn - verjaardag - pensioenviering - feest - huwelijk - huwelijksverjaardag - ...?  Dan hebben wij dé oplossing voor u :  een reischeque van Selectair Donair Travel. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende wikkel.   U kunt zelf de waarde bepalen afhankelijk van uw budget.  En de grootste troef : ze blijven onbeperkt geldig!  

 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Donair Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Vredestraat 17 /2
8840 Staden