Zomerpromoties bij Brussels Airport

Zomerpromoties bij Brussels Airport

Deel dit artikel

Een keuze uit verschillende zomerpakketten

De zomer is het perfecte moment voor een vakantie. Voor wie vertrekt naar een zonovergoten strand, een bruisende stad, een avontuurlijke bestemming of het startpunt voor een prachtige cruise, biedt Brussels Airport speciale zomerpromo's om je reiservaring nog comfortabeler en aangenamer te maken.

Relax Pack

Vertrek met z’n allen zalig zen op vakantie met een Relax Pack. Dit pakket bevat 4 Fast Lane Passen waarmee je de lange wachtrijen op de luchthaven kunt vermijden en sneller door de beveiliging kunt gaan. Geniet van ultiem gemak voor slechts € 39. (€ 50)

Chill Pack

Geef jezelf een complete luchthavenervaring met een Chill Pack. Dit pakket bevat 2 Fast Lane Passen en een Food & Drink Voucher ter waarde van € 25. Begin je vakantie helemaal chill en vol smaak, zonder stress, voor slechts € 37,50. (€ 50)

Experience Pack

Haal nóg meer uit je vakantie met een Experience Pack. Dit pakket biedt 3 Fast Lane Passen en 3 Lounge Passen, zodat je kunt genieten van de luxe en het comfort van de lounge én de wachtrijen kunt vermijden. Perfect voor gezinnen of koppels die op zoek zijn naar extra comfort. Dit alles voor slechts € 119. (€ 150)

Zomerpromo in de Online Shop van Brussels Airport:

Bij elke bestelling vanaf € 40 ontvang je een gratis Vichy zonnebrandcrème of aftersun. Een perfecte aanvulling op je vakantie, zodat je beschermd bent tegen de zon en je huid kunt verzorgen na een dag vol avonturen. Tot 14h00 voor je vlucht kan je je bestelling plaatsen. Deze actie is geldig van 1 juni tot en met 15 augustus.
 
Profiteer van deze geweldige aanbiedingen. Boek snel via deze website of bij je Selectair reisagent.
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Donair Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Vredestraat 17 /2
8840 Staden