Noorderlicht in Tromsø

Noorderlicht in Tromsø

  • € 996

  • Heen- & terugvlucht

Vraag een offerte aan

Over deze reis

Zelf het noorderlicht zien; dat staat bij velen hoog op de verlanglijst. En dat is terecht. Het zien van het noorderlicht in volle glorie is zeer bijzonder en onvergetelijk. De beste plek om dit natuurfenomeen te zien is Tromsø, dat gelegen is in de zogeheten 'Aurora-zone'. Door zijn gunstige ligging profiteert Tromsø van zowel een land- als zeeklimaat. Helder weer, een eerste vereiste om het noorderlicht te zien, is daardoor nooit ver weg. Tijdens deze korte reis verblijf je 4 nachten in Tromsø en is een noorderlichtexcursie inbegrepen. Daarnaast is er een ruime keuze uit activiteiten in een prachtig winters decor met hoge bergpieken en diepe fjorden. Laat het noorderlicht op zich wachten dan zorgen deze activiteiten en de stad Tromsø alsnog voor een onvergetelijke reis. Je verblijft in een hotel, gelegen in het centrum van Tromsø. Het is ook mogelijk om direct aan het water te verblijven in het 4-sterrenhotel Scandic Ishavshotel. Vraag bij boeking naar de mogelijkheden.
Praktisch

Praktisch

Inclusief

- Vluchten volgens programma
- Luchthavenbelasting
- Ruimbagage tot 23kg
- 4 nachten verblijf volgens programma
- Ontbijt
- Activiteiten volgens het programma

Exclusief

- Maaltijden
- Optionele excursies
- Reisverzekering
- Brandstoftoeslag
  • Buro Scanbrit

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Noorderlicht in Tromsø

Noorderlicht in Tromsø

  • € 996

Vraag een offerte aan
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Donair Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Vredestraat 17 /2
8840 Staden