Autorondreis 'Dwars door Denemarken'

Autorondreis 'Dwars door Denemarken'

  • € 1209

  • Geen transport inbegrepen

  • per persoon

Vraag een offerte aan

Over deze reis

De hoogtepunten van het land passeren hier de revue. Je ontdekt het schiereiland Jutland en bezoekt de eilanden Fyn en Sjaelland. Hoogtepunt van de reis zal zeker Kopenhagen worden. De reis sluit je af met de overtocht van Denemarken naar Duitsland.

Inbegrepen

Ferry Rødby-Puttgarden, bezoek Egeskov kasteel, een reisgids 'Denemarken' per dossier en een documentatiepakket
Praktisch

Praktisch

Inclusief

10 overnachtingen in goede middenklasse hotels in kamer en ontbijt, bezoek Egeskov kasteel, een reisgids "Denemarken" en een landkaart per dossier, een documentatiemap, ferryovertocht Rødby-Puttgarden, taksen, bijdrage Garantiefonds Reizen en BTW. 

Exclusief

vervoer, niet-vermelde inkomgelden en maaltijden, persoonlijke uitgaven en verzekeringen.

Meer informatie

ACCOMODATIE
Tijdens deze reis verblijf je in goede middenklasse hotel zoals bv Tønderhus, Billum Kro, Scandic Esbjerg, Hotel Limfjorden, Color Hotel Skagen, Comwell HC Andersen Odense, Comwell Aarhus, Milling Hotel Sopark Maribo of gelijkaardig.
Wil je hier en daar een hogere categorie hotel ? Kies dan voor de upgrade waardoor je verblijft in het mooie, net gerenoveerde Schackenborg Slotskro in Mogeltonder, in het Hjerting Badehotel en upgraden we je kamer in het Milling Sopark naar een superior kamer.
  • GALLIA

  • De voorgestelde reis kan onderhevig zijn aan wijzigingen in het programma en/of aan de prijs. Gelieve je te wenden tot je reiskantoor voor een volledige offerte op maat.

Autorondreis 'Dwars door Denemarken'

Autorondreis 'Dwars door Denemarken'

  • € 1209 per persoon

Vraag een offerte aan
 helpt je graag verder
 helpt je graag verder

helpt je graag verder

Selectair Donair Travel

Heb je een vraag? Bel ons gerust even op of stuur ons een mailtje. Dan maken wij zo snel mogelijk werk van jouw aanvraag.

Vredestraat 17 /2
8840 Staden